Leuke kinderfietsen

Naast stoere meiden- en jongensfietsen zijn er ook de nostalgie van o.a. verschillende kinderfietsmerken. De basis van kinderfietsverkoop is uiteraard de kinderfiets zelf. Met trendy fietsen van meisjesprinsessenfietsen tot stoere jongens BMX freestyle fietsen en van 1-wielers tot 4-wielers.

Na de eerste stapjes van uw kind, zal een loopfiets het trainen van het evenwicht al bevorderen. De overgang naar een echte fiets verloopt dan ook stukken vlotter. Ook is bij veel gezinnen het vervoer van de kleintjes belangrijk. De fietskarren en aanhangfietsen bieden hier een uitkomst.

De meeste kinderfietsen onderscheiden zich niet alleen doordat deze van zeer goede kwaliteit zijn, maar ook dat ze er zeer leuk uitzien. De kwaliteit van de meeste kinderfietsen wordt gegarandeerd door 1 jaar of langere garantie.

Goedkope meisjesfietsen
Vele mensen zullen denken dat als een kinderfiets zo goedkoop is, dan zal het wel hele slechte kwaliteit zijn, echter blijkt dit uit de praktijk helemaal niet het geval. De goedkope kinderfietsen zijn vaak zo goedkoop doordat je ze tegenwoordig eenvoudig bij een webwinkel kunt aanschaffen en er verder geen kosten bijkomen, die een fysieke winkel wel heeft. Hierdoor kunnen webwinkels vaak zeer lage tarieven hanteren.

Tweedehands kinderfietsen

Vaak is het een hele zoekpartij om een nieuwe fiets te vinden. De vraag is ook altijd koop ik een tweedehands kinderfiets of een nieuwe. Via verschillende media kun je op zoek gaan naar kwalitatief goede tweedehands jongens- en meisjesfietsen. Let bij de koop van een tweedehands kinderfiets op de leeftijd van de fiets, check de assen en naven op speling en vraag naar het origineel betaalbewijs.

Specificaties van een kinderfiets

Een nieuwe kinderfiets is naast de prijs en de kwaliteit op de volgende specificaties te beoordelen. Denk als eerste aan de wielmaat, bijvoorbeeld 12,16,18,20,22,24 en 26 inch. Dit zijn de wielmaten van de beschikbare kinderfietsen. Zijn de velgen en het frame van staal of lichtgewicht aluminium? Is de fiets inclusief zijwieltjes en standaard? Vaak hebben kinderfietsen een voor- en achterspatbord en dragers aan de voor- en achterzijde. Reflectors en verlichting zijn ook niet weg te denken van een goede kinderfiets. En heb je wel eens gedacht aan een open of gesloten kettingkast en een verstelbaar stuur of zadel?

Kinderfiets online kopen

Er zijn veel voordelen om een nieuwe kinderfiets online te kopen. Denk aan de scherpe prijzen, je hoeft de deur niet uit en de jongensfietsen en meisjesfietsen worden tegenwoordig bijna bij alle online aanbieders gratis en 100% rijklaar geleverd. Mocht er toch iets niet in orde zijn, u moet gebruik maken van de garantie of de maat is toch niet goed, dan kunt u gebruikmaken van de 14 dagen bedenktijd. Dit is wettelijk vastgelegd. Geen zorgen dus.

Meer info? Kijk eens op rijwielcashencarry.nl